(Foto: )

Erepenning voor de heer Kees Doets uit Oudesluis

OUDESLUIS - Burgemeester Marjan van Kampen reikte onlangs de Schager Erepenning van Verdienste uit aan de heer Kees Doets uit Oudesluis. Dit gebeurde in het Multifunctioneel Centrum De Bijenkorf in de Melchiorstraat in Oudesluis.

Kees Doets, voorzitter van Algemeen Dorpsbelang Oudesluis ontving de Erepenning voor zijn jarenlange inzet voor de leefbaarheid van Oudesluis. Daarnaast is hij de drijvende kracht bij diverse verenigingen, door zijn stimulerende instelling voor sporters in Oudesluis en de regio.

De heer Doets is vanaf april 2006 voorzitter van Dorpsraad Algemeen Belang Oudesluis. Daarbij is hij vanaf 1995 voorzitter van Jeugd Sport Promotie Oudesluis. Hij was oprichter, secretaris en medeorganisator van wedstrijden van Boten- en visvereniging NW9 in Petten, van 1975-1980. Tevens is hij sinds 1989 betrokken bij IJsclub 'De Eensgezindheid Oudesluis', sinds 1997 als voorzitter. In de periode 2002-2004 was hij organisatieleider van het 100-jarig jubileumfeest. Tenslotte is Kees Doets sinds 2016 ook voorzitter van de Dorpsontwikkelingscommissie Oudesluis. Met al deze activiteiten is hij gemiddeld zesentwintig uur per week als vrijwilliger actief.

De heer Doets is iemand die zich al meer dan 40 jaar met hart en ziel geeft voor de mensen in Oudesluis, daarom werd het tijd voor de Erepenning van Verdienste.

Meer berichten