Kerstbomen voor Hospice dankzij Schager Uitdaging

Nieuws
De betrokkenen bij Hospice Schagen met v.l.n.r. Simone Berkhout, Germa Jongejan-Vaars, Gerard Joling, Sjoerd van Zanten en Sander Tesselaar. (Foto: Jacqueline Jongejan-Hospice Schagen)
De betrokkenen bij Hospice Schagen met v.l.n.r. Simone Berkhout, Germa Jongejan-Vaars, Gerard Joling, Sjoerd van Zanten en Sander Tesselaar. (Foto: Jacqueline Jongejan-Hospice Schagen) rodi.nl

SCHAGEN - De komende drie jaar staat Gerard Joling garant voor de aankoop van van zes kerstbomen inclusief verlichting welke in de kersttijd worden geschonken aan Hospice Schagen.
Naar aanleiding van de opening van de Schager Uitdaging die Gerard onlangs in Schagen verrichtte is een match ontstaan tussen Gerard en het Hospice. Sjoerd van Zanten legt uit: "Ik was daar samen met Jos de Ruijter namens Hospice aanwezig om een match te maken met een bedrijf, dat wat kan/wil betekenen voor ons. Natuurlijk sprak Ik Geer en vroeg of hij iets voor ons wilde betekenen richting Hospice. Dat wilde hij en ik wist meteen wat dat zou moeten zijn. De komende drie jaar staat hij garant voor de aanschaf van vijf kerstbomen die voor de appartementen worden neergezet en één grote voor het gebouw. De verlichting wordt voor drie jaar gehuurd en dat maakt dat Gerard voor drie jaar €3000,- sponsort. Ik hoef je niet te vertellen dat Hospice Schagen er heel blij mee is."
De grote kerstboom die momenteel bij Hospice Schagen staat komt van Ary en Marjan Tamis uit de Korte Ruigeweg. Stef Sneekes, van de gelijknamige firma heeft de boom naar Schagen getransporteerd waar Pieter Tuin deze heeft neergezet.