Het team van Selection Fashion.
Het team van Selection Fashion. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

(Advertorial) Selected Fashion

  Bedrijf in Beeld

TUITJENHORN - Waarom zou je tegenwoordig nog de stad ingaan om te shoppen? Bij Selection Fashion parkeer je voor de deur, zijn alle topmerken aanwezig en in een gezellige sfeer wordt er deskundig en eerlijk advies gegeven.

Nikki nam een paar jaar geleden de winkel van haar moeder Mieke over. Gedreven door passie voor mode en styling, creëren Nikki en haar team een belevenis tijdens het shoppen. "De belevenis zit hem in het feit dat wij rustig de tijd nemen voor onze klanten. Even een gezellig praatje en samen kijken naar al het moois wat er in de winkel hangt. En dat alles onder het genot van een kopje koffie en natuurlijk een super service", zegt Nikki.

"Kleding kopen kun je overal. Maar bij onze boetiek krijg je een goed styling advies. Wij weten door onze jarenlange ervaring precies wat bij iemand past. Je hoeft zelf niet opzoek naar de perfecte outfit, dat doen wij voor jou".

"En je kunt hier altijd iets leuks vinden ongeacht je budget. Want Iedereen moet er leuk en trendy uit kunnen zien". Dit staat volgens Nikki totaal los van je leeftijd, maat of portemonnee. "Dat is de reden waarom wij een collectie aanbieden vanaf maat 34 tot en met 50 en in een brede prijscategorie".

Hebben de meiden van Selection Fashion e je al nieuwsgierig gemaakt? Kom dan gezellig langs om de voorjaarscollectie te bekijken. Ga voor meer nieuws en informatie naar www.selectionfashion.nl

Meer berichten