Schrijven in de natuur
Schrijven in de natuur ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Zomerschrijfcursus bij SchrijvenmetYv

  Bedrijf in Beeld

SCHAGEN - Ga je deze zomer niet op vakantie? Niet getreurd! Alle thuisblijvers opgelet: De schrijfcursus: "Luisteren naar je pen", is een prachtig zomercadeau voor jezelf!

Schrijven, reflecteren en visualiseren zijn machtige instrumenten om jouw principes en idealen voor het komende schooljaar weer aan te scherpen. We schrijven aan de hand van wisselende, korte, creatieve schrijfopdrachten, waarbij je creaties en schrijfsels met elkaar bespreekt. Samen schrijven is elkaar inspireren en elkaar op een andere manier ontmoeten!

Handletteren

We besteden in de 6-daagse cursus aandacht aan schrijven in de natuur, ontwikkeling door reflectie, dichtvormen, handletteren, moodboard creëren, kernwaarden en to-be-list samenstellen: 'Wie wil je zijn? Visualiseer hoe jouw leven er over vijf jaar uitziet.'
Ervaring met schrijven is niet nodig, wel de affiniteit met schrijven. Stel je ervoor open en je krijgt er zoveel voor terug. Yvonne reikt je praktisch uitvoerbare ideeën aan, welke je inspireren om thuis uit te proberen.

"Door de schrijfcursus, leerde ik mezelf "ont-wikkelen", kwam ik tot mijn kern. Ik ontdekte wie ik werkelijk ben, wat ik voor een ander kan betekenen en dat is zo waardevol!" aldus cursist Lia. De schrijfcursus start maandagavond 15-7, vervolgens op 22-7, 29-7, 5-8, 12-8 en 19-8 is de afsluiting van de zomercursus.

Locatie: Kievitlaan 18, bij Yvonne aan de keukentafel en bij mooi weer buiten in de natuur. Van 20.00 tot 22.15 uur. Kosten: 190 euro ex. btw. Reserveer tijdig.

Meer informatie over de cursus "Luisteren naar je pen", stuur een mailtje naar: schrijvenmetyv@gmail.com. Of kijk op facebook SchrijvenmetYv.

Meer berichten