(Foto: AdobeStock)
Bedrijf in Beeld

Vakanties Schagenezen starten steeds vaker met taxi naar vliegveld

  Bedrijf in Beeld

SCHAGEN - Steeds meer Nederlanders kiezen voor het afreizen naar het vliegveld met de taxi. Ook komende zomer, als Nederlanders weer naar de meest zonnige bestemmingen reizen, wordt de reis vaak afgetrapt met de taxi. Ook Schagenezen kiezen steeds vaker voor deze optie. Wij vragen Taxi2Airport, taxi-dienstverlener, naar de redenen van de groeiende populariteit van de taxiritten naar het vliegveld.

Wil je gemak en geen gedoe? Dan is de taxi het ideale no-nonsense vervoersmiddel. Je wordt thuis met het gezin en alle bagage opgehaald, en netjes gebracht naar het vliegveld; voor de meeste Schagenezen is dit Schiphol. Praktische voordelen zijn met name dat je zelf de auto thuis kan achterlaten en niet een (dure) parkeerplek hoeft te regelen. Ook ben je niet afhankelijk van de grillen van de andere optie; het OV. Nergens in Nederland zijn zo veel vertragingen als op het traject van Schiphol. 

De taxiwereld staat niet stil en denkt voluit mee met gezinnen die op vakantie gaan. Zo worden taxi's met extra bagageruimte ingezet zodat alle koffers mee kunnen. Ook kun je van tevoren diverse wensen doorgeven, zoals de wens voor kinderzitjes. Een gezinslid oppikken vanaf een andere locatie (zoals werk)? Geen probleem. De taxi kent meer flexibiliteit dan andere vervoersmiddelen.
Het regelen van een taxi is steeds gemakkelijker. Zo kun je online, op de website van Taxi 2 Airport, makkelijk een taxirit boeken naar Schiphol. Je kunt de taxi ook telefonisch regelen (088-3188331) of contact opnemen via Facebook.
 

Meer berichten