Symphonic Rock Project Schagens Harmonie

  Nieuws
Schagens Harmonie. (Foto: aangeleverd)
Schagens Harmonie. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SCHAGEN - Schagens Harmonie werkt momenteel aan een Symphonic Rock Project in samenwerking met de band No Claim. Een project waar (bijna) iedere muzikant die daar zin in heeft, aan mee mag doen. Uitdagend, origineel en leuk om te doen!
De muziekstijl bestaat voornamelijk uit symphonische rock, en een deel van het programma zal bestaan uit de muziek van The Alan Parsons Project. Denk aan 'Eye in the Sky', 'Silence and I' en 'Old and Wise'. Met alle deelnemers wordt de muziek gedurende zes weken ingestudeerd onder leiding van Esther Hoek. De repetities gaan woensdag 30 mei van start tussen 20.00 en 22.00 uur en vinden plaats in M18 aan Torenstraat 1b in Schagen. Kosten bedragen € 10,- voor het volledige project.
Het concert wordt zaterdag 7 juli gehouden in het Scagontheater in Schagen. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.theaterscagon.nl. Zin gekregen om mee te doen? En bespeler van een koperen of houten blaasinstrument, strijkbas of slagwerk? Aanmelden kan tot woensdag 23 mei via www.schagensharmonie/contact-opnemen of tel. 06-10294638.

Meer berichten