Nationale Sportweek

  Nieuws
(Foto: Team Sportservice Schagen)
(Foto: Team Sportservice Schagen) (rodi.nl)

SCHAGEN - Dit jaar is de Nationale Sportweek van zaterdag 15 tot en met zaterdag 29 september. De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. Veel sportverenigingen starten hun nieuwe seizoen ook in de maand september.
De Nationale Sportweek is een goed moment om verenigingen en sporten in de schijnwerpers te zetten en te laten zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. Team Sportservice Schagen daagt verenigingen met zowel regulier als aangepast sportaanbod uit de deuren open te zetten en te laten zien hoe leuk de club en sport is! Als tegenprestatie zorgt Sportservice voor een gedeelte van de promotie.
Inmiddels hebben alle verenigingen een uitnodigingsmail ontvangen om deel te nemen aan het initiatief van Team Sportservice Schagen. Verenigingen worden uitgedaagd tijdens de sportweek een activiteit te organiseren waarmee zij hun club en sport in de kijker zetten. Gedacht kan worden aan bijvoorbeeld een sportactiviteit in de wijk, een open training, een ouder-kind toernooi of een open huis. Levert dit de vereniging nog iets op? Jazeker! Een onvergetelijke dag voor de deelnemers, bekendheid in de buurt, promotie van de sport én vereniging en wellicht nieuwe leden of vrijwilligers.
Als tegenprestatie verzorgt team Sportservice Schagen een deel van de promotie van de activiteiten in de Nationale Sportweek. Hiervoor worden regionale media ingezet en ook de online en social mediakanalen van Team Sportservice Schagen. Daarnaast verzorgt Team Sportservice ook allerlei sportieve activiteiten voor diverse doelgroepen. Zo wordt er een touwtjespringchallenge voor de scholen georganiseerd, zal er veel aandacht zijn voor een nieuw beweegplein op het Cruyff Court en wordt er meerdere keren een instuif georganiseerd.
De vereniging inschrijven kan door voor zondag 1 juli een e-mail te sturen naar Marjolein Hagen van Team Sportservice Schagen. Vermeld hierin de vereniging, telefoonnummer, de activiteit en omschrijving, en de datum/tijd van de activiteit. Vergeet niet het logo van de vereniging mee te sturen. Lid van een sportvereniging maar niet betrokken bij het bestuur? Ook dan kan men een belangrijke rol spelen in het organiseren van een activiteit voor de vereniging. Kijk voor meer informatie op www.teamsportserviceschagen.nl of neem contact op met Marjolein Hagen, Mhagen@teamsportservice.nl, tel. 0224–214774.

Meer berichten