Stenen voor tuinproject Gambia

  Nieuws
De Boca Loho Foundation zet zich in voor het tuinproject Brufut Garden in Gambia. (Foto: Boca Loho Foundation)
De Boca Loho Foundation zet zich in voor het tuinproject Brufut Garden in Gambia. (Foto: Boca Loho Foundation) (rodi.nl)

DIRKSHORN - De vrijwilligers van Boca Loho Foundation staan vanaf woensdag 18 juli met hun handgemaakte producten uit Gambia in de Spar van Dirkshorn. Vier dagen lang kan men spullen aanschaffen voor het goede doel en uitleg vragen over de projecten van de stichting in Gambia.
De huidige actie heeft tot doel om het nieuwste project Brufut Garden van Boca Loho onder de aandacht te brengen. Met dit tuinproject kunnen vijftien gezinnen groente en fruit telen voor eigen consumptie en verkoop. In januari is er begonnen met de installatie van een watervoorziening aangedreven door zonnepanelen, zodat er voldoende water beschikbaar is om de gewassen van water te voorzien. Benodigdheden zoals goed tuingereedschap zijn nog wel nodig evenals stenen om het complex te voorzien van een muur.
Met een bijdrage van 1,- euro kan Boca Loho Foundation twee blokken financieren. Dit is inclusief cement enzovoort. Voor het totale complex van 70 keer 65 meter zijn ongeveer tienduizend blokken nodig. Het project Brufut Garden steunen kan door langs de supermarkt te gaan of een bijdrage te storten op rekeningnummer: NL15Rabo 0146428366.

Meer berichten