Zomerse sing-along

  Nieuws
Zangeres Stephanie Kramer. (Foto: Dio van Maaren)
Zangeres Stephanie Kramer. (Foto: Dio van Maaren) (rodi.nl)

SCHAGERBRUG - Het dak gaat er woensdag 18 juli weer vanaf in de kerk van Schagerbrug tijdens de jaarlijkse church-sing-along van Zinvol Zijpe. Een uur lang samen zingen om de zomer te vieren. Aanvang 19.00 uur. Entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is mogelijk.
Van Nederlandse meezingers zoals ‘Het Dorp’ en ‘Avond’ tot bekende Engelstalige liedjes zoals ‘Take me home, country roads’ en ‘Let it be’. Op grote schermen in de kerk staat de tekst van de liederen zodat iedereen makkelijk mee kan zingen. Zangeres Stephanie Kramer zorgt voor de muzikale begeleiding en Erik Jan Tillema van Zinvol Zijpe praat de liederen aan elkaar.
Donderdag 26 juli organiseert Zinvol Zijpe om 20.00 uur nog een zomerse activiteit met een reprise van het reli-theater ‘Profeten’. Reli-theater is een speelse voorstelling over oude en nieuwe verhalen, omlijst door muziek van Annelies Komen. ‘Profeten’ gaat over mopperprofeten, zeurprofeten, onheilsprofeten. Die zijn er genoeg in de Bijbel, maar kan men ze tegenwoordig ook nog horen? Met een gastrol van Schagerbrugger Geja Meppelink. Meer informatie is te vinden op www.zinvolzijpe.nl

Meer berichten