Paspoortverkoop Huttenbouwdorp

  Nieuws

SCHAGEN - Het KIVAS Huttenbouwdorp vindt in de laatste week van de zomervakantie plaats van maandag 27 augustus tot en met vrijdag 31 augustus in Schagen. Dat betekent dat er weer een hele week lang hutten gebouwd worden onder leiding van de vrijwilligers. Ook staat het programma weer vol net nevenactiviteiten en wordt er weer geknutseld in de knutseltent.
Een paspoort voor het huttenbouwdorp is in de voorverkoop verkrijgbaar bij Gelukswinkel Klavertje Vier in winkelcentrum Waldervaart en bij de klantenservice van Albert Heijn in het Makadocentrum. Let er wel op dat de paspoorten alleen contact betaald kunnen worden, ook bij de verkooppunten.
Een paspoort kost € 20,- in de voorverkoop en maandag 27 augustus € 25,- aan de poort van het bouwdorp. Natuurlijk is het ook mogelijk om een dagkaart te kopen. Deze kosten € 6,- en op donderdag € 10,-. De dagkaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de poort tijdens het bouwdorp en niet in de voorverkoop.
Kijk voor meer informatie op: www.huttenbouwdorp.nl of neem contact op met Tetske Stapel via bestuur@huttenbouwdorp.nl, tel. 06-27301584 of neem een kijkje op de Facebook-pagina. Tevens zijn er extra vrijwilligers nodig om de Kivasvrijwilligers te ondersteunen. Meer informatie is te verkrijgen via bovenstaande contactgegevens.

Meer berichten