Fitveld nieuwe naam beweegplein

  Nieuws
De winnaars van de naamwedstrijd zijn Marja Schornagel, Marian Beemster en Koos Leek. (Foto: aangeleverd)
De winnaars van de naamwedstrijd zijn Marja Schornagel, Marian Beemster en Koos Leek. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SCHAGEN - Het nieuwe beweegplein bij het Regius College aan de Emmalaan is 15 september geopend. Wethouder Heddes onthulde samen met danseres, presentatrice en JOGG-ambassadrice Ingrid Jansen de nieuwe naam: Fitveld. De opening van dit Fitveld was tevens de aftrap van de Nationale Sportweek.
Onder toeziend oog van veel belangstellenden werd het naambord bij het nieuwe beweegplein onthuld. Fitveld is door drie inzenders genoemd als naam voor dit beweegplein. Alle drie de winnaars hebben een sportieve clinic naar keuze gewonnen. De winnaars zijn Marja Schornagel, Marian Beemster en Koos Leek. Het Fitveld ligt naast het Cruyff Court. De opening van het Fitveld was tevens het moment dat Team Sportservice Schagen twee nieuwe beweegboxen kon introduceren.
Tijdens de Nationale Sportweek (t/m 29 september) zijn op het Fitveld diverse activiteiten waar iedereen kosteloos en geheel vrijblijvend aan mee kan doen. Zo is er Bootcamp en wandelen voor volwassenen, Running & More ook voor volwassenen, Walking Football en gymnastiek voor ouderen, fit & fun voor basisschoolleerlingen en pauzesport voor het voortgezet onderwijs. Maar ook organiseren veel verenigingen in Schagen en Hollands Kroon activiteiten op hun eigen club. Voor kinderen zal er een sportinstuif en een zweminstuif worden georganiseerd.
Kijk op jouw.teamsportservice.nl/schagen voor een overzicht van alle activiteiten in de Nationale Sportweek.

Meer berichten