Open dag Kunsttuin Nederlands Kremlin

  Nieuws
Kunsttuin Nederlands Kremlin. (Foto: aangeleverd)
Kunsttuin Nederlands Kremlin. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

WINKEL - Kunsttuin Nederlands Kremlin van Ger en Mientje Leegwater aan Limmerschouw 51 houdt zondag 30 september haar laatste open dag van dit jaar.
Ger werkt iedere dag aan de tempel van Vulcanus. De architraaf is gestort en er is nu een begin gemaakt met de sierrand. In de werkplaats is een grote vis te zien. Deze wordt binnenkort geplaatst in de Neptunusfontein. De schelp voor een nieuw beeld, Venus - geïnspireerd op het schilderij De geboorte van Venus (Botticelli), is klaar en is geplaatst in de tuin. Het nieuwe project, de beelden en bouwwerken zijn te zien tijdens de open dag. Er is voldoende ruimten om te picknicken, te fotograferen en andere mensen te ontmoeten. Door de verscheidenheid aan materialen en stijlen is het Nederlands Kremlin geschikt voor alle leeftijden en een breed publiek. Voor kinderen is er een foto puzzelzoektocht.
De open dag duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur. Entree (vanaf dertien jaar) is drie euro. Zie www.kunsttuinnederlandskremlin.nl of Google Dutch Kremlin, tel. 02240541598. Parkeren kan bij Regthuys Golf & Countryclub.

Meer berichten