Volop springen met Super Jumping Schagen

  Nieuws
Stormbaan. (Foto: Team Sportservice Schagen)
Stormbaan. (Foto: Team Sportservice Schagen) (rodi.nl)

SCHAGEN - Springen is leuk en gezond! Woensdag 24 oktober, in de herfstvakantie, kunnen alle kinderen zich helemaal uitleven tijdens Super Jumping Schagen. In de Spartahal, in Schagen staan dan maar liefst tien verschillende springkussens waar eindeloos op gesprongen en geklommen kan worden.
Super Jumping Schagen is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn springkussens speciaal voor de jongere kinderen en springkussens die die uitdaging bieden aan de grotere kinderen. Zo staat er onder andere een opblaasbaar dartbord, een stormbaan, een jungle springkussen en een luchtkasteel.
Voor € 5,- mogen kinderen zich vier uur lang uitleven op de springkussens. Dat is inclusief gezonde snacks (fruit) en onbeperkt water. Super Jumping Schagen duurt van 11.00 tot 15.00 uur. Deelname is op eigen risico en de ouders blijven verantwoordelijk voor de kinderen. Een begeleidende volwassene is verplicht voor kinderen die jonger zijn als 8 jaar. Begeleidende ouders hebben vrij toegang. Inschrijven of aanmelden is niet nodig. Super Jumping Schagen wordt georganiseerd door Team Sportservice Schagen, Sportfondsen Schagen en Burger Sport en Spel. Kijk voor meer informatie op www.teamsportservice.nl/schagen of neem contact op met team Sportservice Schagen, tel. 0224 – 214774.

Meer berichten