Mini Kerstfair

  Nieuws

'T ZAND - Stichting Vrienden van Zorgboerderij Blij op de Boerderij houden zaterdag 8 december een mini kerstfair van 14.00 tot 23.00 uur aan Keinsmerweg 88a in 't Zand. Tijdens deze fair kunnen bezoekers genieten van de sfeervolle ingerichte kraampjes met leuke standhouders, proeven van warme chocolademelk of heerlijke snert, huisgemaakte appelgebak en Glühwein. Tevens kan men deelnemen aan een workshop leren armband maken gegeven door De Leerschuur.
Popkoor ’t Zand treedt op en wanneer de dertig meiden niet zingen is daar de kerstmuziek van Jo van de VRO. De kerstman is aanwezig met zijn arrenslee waaruit hij kleine kinderen een presentje geeft. Zelfs een oliebollen raam en een reusachtig verlichte kerstboom ontbreken niet.
De kerstbingo begint om 20.00 uur, waarbij men vijf keer een ronde speelt met prachtige prijzen, geschonken door lokale ondernemers. De opbrengst van de fair en de bingo komt ten goede van Stichting Vrienden van Zorgboerderij Blij op de Boerderij. Neem voor meer informatie of deelname bingo contact op met tel. 06-27554346.

Meer berichten