Herfstfair Oldkskoel Burgerbrug: bruisend programma

  uitgaan
Deelnemers Herfstfair OldSkoel zijn er klaar voor. V.l.n.r. Tineke, Jessica, Helen en Evelien
Deelnemers Herfstfair OldSkoel zijn er klaar voor. V.l.n.r. Tineke, Jessica, Helen en Evelien (OldSkoel)

BURGERBRUG - Culturele ontmoetingsplek OldSkoel in Burgerbrug staat zondag 3 november in het teken van de altijd drukbezochte jaarlijkse Herfstfair. Het programma staat weer bol van de activiteiten: workshops, een herfstmarkt, tentoonstellingen, tweede-kans kleding, sieraden, lekkere hapjes en nog veel meer. De Herfstfair duurt van 11.00 tot 15.30 uur, de toegang is gratis.

Kleding, sieraden, kunst, brocante

Een kleine greep uit wat er allemaal te doen is tijdens de Herfstfair: in het atelier van Jessica Heetebrij is er de hele dag door koffie, thee en taart, maar ook tweede-kans kleding en sieraden; ook Marleen Monsees is aanwezig met vintage kleding en spullen; kunstschilder Jan Bekker exposeert stillevens en FloraLuz toont zelfgemaakte sfeerlampjes uit bloemen. Brocanterie Bouche à Oreille is open en heeft een ruime keuze in vintage en brocante.

Workshops en meer

Vilt van Eef geeft twee creatieve workshops met vilt als materiaal en Saskia van Poppel biedt een heerlijk ontspannende stoelmassage. In het Muziekatelier geeft zangeres Helen Botman een mini-stemworkshop, afgewisseld door Peter van Vleuten, die een mini-workshop songwriting houdt. Verder zijn er Oma's Lekkernijen, de planten van René en diverse andere activiteiten.

Tijden en locatie

Herfstfair OldSkoel, zondag 3 november van 11.00 tot 15.30 uur. Adres: Grote Sloot 116a in Burgerbrug. Kijk voor meer info en activiteiten op www.oldskoel.nl.

Meer berichten