(Foto: Erik-jan Fokker)

Maak december magisch!

  Bedrijf in Beeld

HEEMSKERK – De feestdagen komen er weer aan en Beers & Komen Jewels is er meer dan klaar voor. Hét juweliershuis in Heemskerk ademt een en al magie en betovering: met twinkelende lichtjes, glimmend zilver, glanzend goud, glinsterend kristal en fonkelend briljant. Deze kerstdagen worden dan ook extra speciaal met sieraden en accessoires uit de grote collectie van Beers & Komen Jewels. Zeker omdat – als klap op de vuurpijl – een tweede sieraad de komende weken maar 1 euro is!

Ook de liefde hangt in de lucht

Fraai versierde kerstbomen, duizenden lichtjes overal: het is weer gezellig en sfeervol in december. En niet alleen de arrenslee, maar ook de liefde hangt in de lucht! Hét moment voor een bezoek aan Beers & Komen Jewels, waar wegsmelten – bij het zien van zoveel moois – overigens niet is uitgesloten.

Van de meest schattige oorknopjes voor de jongste kerstengeltjes tot de uitgebreide collectie verlovings- en trouwringen en van de bijzondere collectie briljanten sieraden tot de serie kristallen karaffen: u komt ogen tekort. Beers & Komen Jewels is nu eenmaal dé juwelier met passie voor het vak. Met een uniek assortiment voor elke portemonnee, een eigen atelier en een enthousiast team en dat allemaal op de Kerkweg 48 in Heemskerk.

Tweede sieraad 1 euro

Beers & Komen Jewels heeft een spectaculaire eindejaarsactie. Tot en met 31 december 2019 krijgt u een tweede sieraad voor maar 1 euro. Een knaller van jewelste! Dit mag u niet missen en daarom is Beers & Komen Jewels de komende tijd extra geopend en zaterdag 14 december is er een gezellige kerstmarkt in Heemskerk. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op www.beersenkomenjewels.nl

Meer berichten