Eendaagse cursus website bouwen met Wordpress

  Nieuws
Deelname aan de cursus Wordpress kost 199 euro inclusief btw. (foto aangeleverd)
Deelname aan de cursus Wordpress kost 199 euro inclusief btw. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

UITGEEST - Zelf in één dag leren om een Wordpress website te bouwen en te onderhouden? Dat kan met de cursus van Fred van Eck. De cursus Wordpress is een complete basiscursus en na afloop bent u in staat om zelf een website te bouwen en te onderhouden. De cursus is voor particulieren en bedrijven en is inclusief een handig naslagwerk en certificaat van deelname.
De cursus is voor iedereen die wil weten hoe je van het begin af aan een complete website op moet zetten. Van het installeren van de software tot het kiezen van een thema en gebruikmakend van de vele gratis plug-ins. We staan uitgebreid stil bij de noodzakelijke instellingen. Kortom, een complete basis zal worden behandeld. Tijdens de cursus werkt u achter uw eigen laptop en bouwt u aan een website in een aparte leeromgeving.
Na afloop van de cursus krijgt u toegang tot een online portaal waar u het geleerde ook nog eens terug kan zien middels eigen instructievideo’s. De cursus zelf staat in het teken van de praktijk en gaat u actief aan de slag. We werken in kleine groepjes tot maximaal 6 deelnemers om zoveel mogelijk de persoonlijke aandacht te kunnen garanderen. De cursus wordt gegeven in Alkmaar en Uitgeest. Zie daarvoor de advertentie in deze krant.
Deelname aan de cursus Wordpress kost € 199,- inclusief btw per persoon en is daarmee één van de voordeligste aanbieders in Noord Holland. Voor het complete aanbod, de cursusdatums en aanmelden kunt u terecht op de website www.eckkies.nl en zie de advertentie elders in deze krant.

Meer berichten