(Foto: Krijn van Noordwijk)

Theatergroep Flint naar de breek met 'Het Huwelijk'

OOSTHUIZEN - De één na laatste voorstelling van 'het huwelijk' is donderdag 15 augustus op de mooie locatie van De Breek, Etersheimer Braakweg 5, 1474 MV Oosthuizen te zien. De voorstelling begint om 20.30 uur.

Een nieuwe zomer, een fris geluid! Vol trots nodigt Theatergroep Flint u uit voor de Hoogmis van 'het huwelijk'. Een lofzang op het geluk dat het huwelijk ons pleegt te bieden. Soms heftig en aangrijpend, maar vaak vol humor en zelfspot, het huwelijk zelf kent immers gelukzalige momenten en grauwe dieptepunten. Maak uw borst maar vast nat, de Huwelijkskaravaan komt eraan!

Nadat er vorig jaar veel succes was met de voorstelling 'Victoria' komen ze deze zomer terug met deze nieuwe voorstelling op twee locaties. Felix Strategier en Boudewijn Rikmenspoel trekken door het land om de voorstelling "HET HUWELIJK" te spelen. Het gelijknamige gedicht van Willem Elsschot is hiervoor een onuitputtelijke inspiratiebron geweest. Een koninklijke voorstelling met muziek en poëzie van onder andere Herman de Coninck, Antjie Krog, Slauerhoff, Hans Lodeizen, Ingrid Jonker en Willem Elsschot. En natuurlijk teksten van Rikmenspoel en Strategier zelf.

Diner

Extra in de Breek is de mogelijkheid voor een gezamenlijk 3 gangen menu. Aanvang diner om 19.00 uur en na afloop komt er ook nog een orkestje. Kaarten en meer informatie is te vinden op www.theatergroepflint.nl en reserveren kan via de Breek op info@debreek.com

Meer berichten