Online coaching bij herstel kanker

Algemeen
Huis aan het Water in Katwoude.
Huis aan het Water in Katwoude. (Foto: Ria Houweling Bouwman)

KATWOUDE - Bij Huis aan het water kunnen jonge mensen die herstellende zijn van kanker vanaf oktober een online coachingsprogramma volgen. Het programma bestaat onder andere uit seminars (online video’s en live sessies), groepstrainingen, individuele coaching en lotgenotencontact. Het coachingsprogramma is van de bewegingswetenschappers van Robuust waarmee Huis aan het water al jaren samenwerkt. Het programma duurt veertien weken.

Met de training van Robuust leert men sterker te worden door het aanleren van de juiste gewoontes. Bijvoorbeeld op het gebied van mindset, beweging, voeding, ontspanning, vermoeidheid en werk. Het programma helpt veerkrachtig in het leven te staan zodat weer het maximale uit het werk, sociale- en gezinsleven gehaald kan worden.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@stichtinghuisaanhetwater.nl. Doormiddel van een telefonisch intakegesprek wordt gekeken naar individuele behoeften, aan de hand hiervan wordt een programma samengesteld. Door een financiële ondersteuning van het Fonds Zabawas kan Huis aan het water het programma Robuust met een hoge korting aanbieden.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van het pakket nu €200, €300 of €350 voor 14 weken. Het is bij interesse aan te raden met de werkgever te praten over deze cursus, vaak is deze bereid (een deel van) de kosten voor rekening te nemen. Geïnteresseerd? Er is plek voor 10 mensen. Meld je aan via info@stichtinghuisaanhetwater.nl o.v.v. ROBUUST. Voor vragen: hello@robuust.co . Direct aan de slag? Boek je telefonische intake (assessment) op www.robuust.co/assessment..