World Servants goed voorbereid op pad

MONNICKENDAM - Actiegroep World Servants heeft het streefbedrag van 33.000 euro binnen. Dit geld wordt ingezameld om dit jaar te helpen in Ecuador, Ghana, Oeganda en Malawi. Ze hebben zelfs wat extra geld binnengehaald de afgelopen periode met hun activiteiten voor het goede doel. Wat er met het extra geld gaat gebeuren is nog niet helemaal bekend. De groep heeft ervoor gekozen om eerst op project te gaan en vervolgens te bekijken waar nog behoefte aan is. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat in de kleuterschool in Kkungu, Oeganda, nog meubilair nodig is. World Servants maakt duidelijk dat al het gedoneerde geld sowieso naar de projectlanden toe gaat.

De afgelopen periode zijn er nog diverse activiteiten geweest waarmee geld is verdiend zoals catering verzorgen op een bruiloft, en meedraaien op de boerderijdag van Henri Willig in Katwoude. Hiermee is het streefbedrag dus ruim gehaald, waar de groep erg blij mee is!

4 en 5 mei is de groep naar Heino, vlakbij Zwolle geweest om de andere projectgenoten te leren kennen. In dit volle, gezellige weekend maakte de groep ook kennis met de leiding van de projecten. Zo gaat er een technisch leider, maar ook een medisch- en cultuurleider mee op reis om alles in goede banen te leiden. Daarnaast kreeg de groep informatie over de reis zoals informatie over de hygiëne.

World Servants zorgt er dus voor dat ze goed voorbereid op pad gaan! De komende tijd staat de groep uiteraard nog open iedereen te helpen met allerlei klussen zodat er meer geld ingezameld kan worden. Meer info via worldservants_monnickendam@outlook.com.

Meer berichten