Rachel Hayhoe heeft sinds kort een bedrijfsruimte in Baanstee-Noord in Purmerend.
Rachel Hayhoe heeft sinds kort een bedrijfsruimte in Baanstee-Noord in Purmerend. ((Foto: Han Giskes))

Rachel Hayhoe biedt onafhankelijke, laagdrempelige en ontzorgende dienstverlening in het familierecht

  Bedrijf in Beeld

PURMEREND - Na jaren achtereen als Estate Planner voor de ABN AMRO Bank en als kandidaat-notaris bij Abma Schreurs Notarissen te hebben gewerkt, dacht Rachel Hayhoe: "Dat kan ik zelf ook." Het gevolg laat zich raden. In 2016 jaar startte ze haar eigen bedrijf Hayhoe Familierechtadvies. Wat Rachel haar cliënten kan bieden, is een onafhankelijke, laagdrempelige en ontzorgende dienstverlening in het familierecht.

Dat ze het goed doet, bewijst de gestaag groeiende kring van cliënten. Haar manier van adviseren, begeleiden en bemiddelen op het juridische en notariële vlak van het familierecht, in sommige gevallen bij de mensen thuis, valt in de smaak.

Juiste snaar

Rachel Hayhoe weet op haar specialismegebieden samen leven, nalatenschap en estate planning (overdracht van vermogen bij leven en/of overlijden) waar Abraham de mosterd haalt. Ze bevindt zich met enige regelmaat op het snijvlak van emotionaliteiten, fiscaliteiten en juridische rompslomp, maar slaagt er telkens in de juiste snaar te raken.

Mensen bij elkaar

"Ik vind het een uitdaging om mensen die met elkaar in ingewikkelde procedures verwikkeld zijn, bij elkaar te brengen. In mijn werk is het belangrijk om een antenne te hebben voor familieverhoudingen. En wat zeg je in bepaalde gevallen wel en in andere gevallen juist niet. Daarnaast is het belangrijk om to the point te komen en niet om de hete brei heen te draaien", is haar rotsvaste overtuiging.

Rachel begon in 2016 met een eenmanszaak. Kort geleden verhuisde ze naar een bedrijfsruimte in een pand aan de Ampèrestraat in Baanstee-Noord en krijgt ze assistentie van Simone (medewerkster juridische zaken) en Maudi (MBO-stagiaire en belast met juridische en administratieve taken).

Voor vragen en indien er onduidelijkheden zijn over uw situatie op het gebied van samen leven, nalatenschap en estate planning kunt u Rachel Hayhoe contacten. Haar telefoonnummer is 0299 - 47 33 96. Een e-mail sturen kan ook: info@hayhoefamilierechtadvies.nl Voor meer informatie raadpleeg de website www.hayhoefamilierechtadvies.nl

Meer berichten