Lentewandeling door De Munt in Waterland

  Nieuws
Natuurgebied de Munt biedt prachtige wandelroutes. ( Foto: aangeleverd)
Natuurgebied de Munt biedt prachtige wandelroutes. ( Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

WATERLAND - Maak een lentewandeling samen met een gids van Staatsbosbeheer door natuurgebied 'De Munt' in Waterland. Waan je door landbouwpaden en weilanden vlak voor het broedseizoen. De tocht begint vlakbij het Kinselmeer en eindigt in Holysloot. Tijdens de wandeling zijn de vogels in het veld goed te zien. Bijna alle weidevogels zijn dan alweer aanwezig. Ga mee met de lentewandeling en ervaar het begin van het broedseizoen in De Munt!
Lentewandeling door Natuurgebied 'De Munt' in Waterland, zondag 11 maart 2018, prijs: €7,50 p.p. Leeftijd: Vanaf 12 jaar. Tijd: 10.00 – 12.00 uur. Contact: i.tessel@staatsbosbeheer.nl.

Praktische tips

Kleed je op het weer en trek waterdichte schoenen aan. Er is bij ontvangst geen toilet aanwezig. Neem zelf eten en drinken mee. Het is handig en leuk een verrekijker mee te nemen. De wandeling is niet geschikt voor mindervaliden vanwege onverharde stukken weiland. Honden zijn niet toegestaan. Startpunt: Parkeerplaats camping 'de Kikkert', Bloemendalergouw 60, 1028 BJ Ransdorp. Reserveren op: https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/waterland/lentewandeling-door-waterland-de-munt.

Meer berichten