Goedgemutst de Kale Berg op - Team Huis aan het Water haalt geld op met bingo

  Nieuws
Mede dankzij het weer en de gesponsorde prijzen werd het een succesvolle dag. (Foto: aangeleverd)
Mede dankzij het weer en de gesponsorde prijzen werd het een succesvolle dag. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

REGIO - Vorige week zondag presenteerde het Mont Ventoux-team van Huis aan het Water in Katwoude de zogeheten ZoetBergBingo met afwisselende high tea rondes. Met als doel geld bijeen te krijgen voor zowel Huis aan het Water (40%) als KWF kankerfonds (60%) voor onderzoek. Het team beklimt eind augustus de 1909 meter hoge Kale Berg in de Franse Provence.
Veel sponsoren zorgden voor prachtige prijzen en vele vrijwilligers bakten diverse heerlijke zoetigheden. De bingo werd dan ook een groot succes. Rond de 55 personen waren te gast in Huis aan het Water en beleefden een heerlijke middag. Niet alleen de gesponsorde prijzen, maar ook het weer verleende alle medewerking en alles bij elkaar zorgde voor een fantastisch festijn.

Mooie opbrengst

De netto-opbrengst van de middag bedroeg € 1566,- en gaat dus deels naar Huis aan het Water en KWF. Het Mont Ventoux-team van Huis aan het Water zal dit storten op www.grootverzettegenkanker.nl op team Huis aan het Water.
Doneren

Iedereen is in de gelegenheid om geld te doneren voor de 35 deelnemers. Een compleet overzicht van alle sponsoren is te vinden op de site www.stichtinghuisaanhetwater.nl

Meer berichten