Suppen voor kinderen

  Nieuws

MONNICKENDAM - Team Sportservice Zaanstreek-Waterland houdt in samenwerking met Talsma Sports op woensdag 26 september een activiteit op het water: suppen. Suppen is een afkorting voor stand up paddling. De activiteit duurt van 15.00 tot 16.00 uur en vindt plaats op het Hemmeland terrein in Monnickendam.
Al peddelend op je board kan je actief bewegen en het water op een prettige manier verkennen. Een heerlijke ontspannen en veelzijdige bezigheid. Tijdens de clinic komen de verschillende facetten van het suppen aan bod. Denk bijvoorbeeld aan peddeltechnieken, houding, bochtenwerk, snelheid en ontspanning door inspanning.
De activiteit is bedoeld voor kinderen vanaf groep 5 en ouder. Het is verplicht om in bezit te zijn van een A- en B-diploma om deel te nemen aan de activiteit. Er is plek voor 15 deelnemers. Kosten zijn € 5,- per persoon. De deelnemers worden om 14.45 uur verwacht bij het Mirror Paviljoen op Hemmeland. Deelname is op eigen risico.
Voor verdere informatie, vragen en inschrijven(verplicht) mail naar: cmanuputty@teamsportservice.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 23 september.

Meer berichten