Seniorenfestival Waterland

  Nieuws

WATERLAND - Voor de twintigste keer wordt er een seniorenfestival gehouden in verzorgingshuis Evean Swaensborch in Monnickendam. Zondag 4 november gaan 21 deelnemers de strijd aan met als inzet de Lex Wiertz Wisseltrofee, een beeldje gemaakt door de Monnickendamse beeldend kunstenaar Emmy Buys. Deze wisseltrofee wordt uitgereikt aan de winnaar van dit Songfestival voor zestigplussers.De deelnemers worden ieder afzonderlijk begeleid door pianisten Rob de Jong en Bert v.d. Berg en accordeonisten Rinus Demoitié en Piet Smit.

De jury bestaat uit: burgemeester Luzette Kroon, Gerarda Bloem en Hans Broeren. Zij bepalen wie dit jaar de Lex Wiertz Wisseltrofee in ontvangst mag nemen. Daarnaast is er de Publieksprijs, beschikbaar gesteld door de voormalige Stichting Verenigingsgebouw Monnickendam.
Entree: € 5,00 inclusief kopje koffie of thee. Kaarten zijn vanaf 25 oktober 2018 in de voorverkoop verkrijgbaar bij de NIMO in de Kerkstraat en bij Swaensborch. Om 13.30 uur is de zaal open. Om 14.00 uur start het songfestival en om 16.00 uur is het tijd voor de Happy Flower Singers. 16.45 uur is de prijsuitreiking.

Meer berichten