World Servants in actie - Agenda

  Nieuws

MONNICKENDAM - World Servants is alweer enige tijd bezig met van allerlei acties die ten goede komen aan projecten in Ecuador, Oeganda, Ghana en Malawi om daar lokaal mee te bouwen aan verandering. Er zijn al diverse acties geweest zoals tuinen op orde brengen, een bierproeverij bij Bierderij Waterland en natuurlijk de grote autowasactie. Maar World Servants is nog niet klaar. Zet de komende data vast in de agenda.

9 december

Kerstkaarsen worden aangeboden op de kerstmarkt. Locatie centrum Monnickendam 12.00-17.00 uur.
15 december

Snertavond voor € 12.50, drankjes inbegrepen! Reserveren via worldservants_monnickendam@outlook.com of één van de deelnemers. Locatie: Luthers Clubhuis Monnickendam 18:00-21.00 uur.
16 december

Kerstverkoop Opstandingskerk; na de kerkdienst in Monnickendam worden ook de kerstkaarsen verkocht. Locatie: Opstandingskerk 11.15-12.00 uur
29 december

Nieuwjaarsduik.Deze dag wordt het water in gesprongen. Sponsoren? Contact een van onze leden of mail naar worldservants_monnickendam@outlook.com
20 januari 2019

High Tea; €17,50 voor een heerlijke high tea. U kunt reserveren via worldservants_monnickendam@outlook.com of één van de deelnemers. Locatie: 't Hart van Katwoude 13.

Meer berichten