JJ Sharp in Mahogany Hall

  Nieuws
JJ Sharp in Mahogany Hall. (Foto: aangeleverd)
JJ Sharp in Mahogany Hall. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

EDAM - JJ Sharp & The SaltyDog treden zaterdag 5 januari op in Mahogany Hall in Edam. Aanvang: 21.00 uur. Ze brengen een zeldzame mix van krachtige nummers afgewisseld met rauwe blues en rustige ballads met nummers van o.a. BB-King, Eric Clapton, Albert King, Allman Brothers, Boz Scaggs, maar ook eigen werk.
Jan J. Scherpenzeel (JJ Sharp) - zang/mondharmonica is een blueszanger van het eerste uur met ruim 40 jaar ervaring. Hij heeft de donkere stem die dit genre broodnodig heeft. Daarbij zijn de vocalen zeer treffend, goed verstaanbaar en waar het nodig is voelbaar en dat is voor veel blanke zangers niet altijd merkbaar. In combinatie met heerlijk mondharmonicaspel weet hij het publiek in extase te brengen.
Bezetting: Jan Scherpenzeel (zang), Alex Buiting (lead gitaar), Eddy van de Bunte (toetsen), Alex Bongers (bas), Maarten Kooijmans (drums).
Mahogany Hall is te vinden aan de Zeevangszeedijk 7 in Edam. Toegangsprijs: leden: € 8,00, niet-leden: € 18,00, CJP (9 t/m 25 jaar) €10,50. Reserveren kan via k.roskam@hetnet.nl of via tel: 0299-372979. Mailen kan via f.bakker01@quicknet.nl. Tel: 0299-372249. Kijk ook op www.mahoganyhall.nl.

Meer berichten