Overzicht evenement Feesttent Beets

  Uit

BEETS - Stichting Evenementen Beets organiseert vrijdag 5 en zaterdag 6 april voor de tweeëndertigste maal het evenement 'Feesttent Beets'. Vele vrijwilligers uit Beets en omgeving werken hier geheel belangeloos aan mee. De opbrengsten komen volledig ten gunste van het dorp Beets.

De draad oppakken en verbeterpunten aanbrengen

Na een goed georganiseerd en succesvol evenement in 2018 was het voor het bestuur een kwestie van de draad weer oppakken en hier en daar wat verbeterpunten aanbrengen voor 2019. Woensdag 3 april gaat het feest in alle vroegte van start en wordt de feesttent ongeveer op dezelfde wijze, achter de kerk op het sportveld, door enthousiaste vrijwilligers uit Beets geplaatst.

"Dit mooie evenement is mede mogelijk gemaakt door onze vele sponsoren en vele vrijwilligers uit Beets en omgeving," meldt Gea Broertjes, van de Stichting Evenementen Beets. "Zonder hen is het niet mogelijk dit feestweekend tot stand te brengen en wij zijn hun dan ook bijzonder dankbaar. Mochten we dit jaar weer net zo'n goed financieel resultaat behalen als in 2018 dan gaat het bestuur kijken of we iets voor het dorp kunnen betekenen. Op welke manier we dat gaan doen, bekijken we na het evenement. Eerst proberen we weer een positief resultaat te behalen. Het bestuur doet er alles aan om iedereen een geweldig en gezellig weekend aan te bieden en de saamhorigheid in ons dorp te behouden en te versterken. De saamhorigheid is de dagen voorafgaande aan het weekend voor de vele vrijwilligers al een feestje op zich!"

De tent wordt sfeervol ingericht met licht en geluid, kachels zorgen voor warmte en de garderobe is gratis. Een groot aantal sponsoren is enthousiast en zij steunen ons financieel zodat we weer een leuk programma in elkaar konden zetten. Het programma is als volgt.

Vrijdagmiddag 5 april, 15:00 uur start een leuke kindermiddag waarbij alle kinderen van de omliggende dorpen van harte welkom zijn. Het programma blijft nog een verrassing.
Vrijdagavond 5 april is de huis-DJ Marco B. van de partij om er samen met feestband Notserious een knalfeest van maken. Dit wordt een avondvullende show met een vette knipoog. De band heeft een afwisselend repertoire en de vijf muzikanten blijven niet alleen verrassen, maar zorgen voor groot feest in de feesttent.
Zaterdag 6 april komt SLAM!FM on TOUR. De SLAM!-DJ's draaien in heel Nederland en dit jaar ook in de Feesttent van Beets. SLAM!FM on TOUR is een totaalconcept, zij verzorgen een avondvullend programma. De show in Beets wordt verzorgt door DJ Tom v/d Weerd en DJ Rembrandt. Voor beide avonden vindt geen voorverkoop van kaarten plaats.

Toegang vrijdag 5 april: tot 16 jaar gratis. Vanaf 16 jaar: € 5 aan de deur. Toegang zaterdag 6 april: vanaf 16 jaar. Entree € 10,- aan de deur. Voor beide avonden is legitimatie verplicht.

Meer berichten