Help Sterre en Jan naar muzikale tv avond

Nieuws

ZAANDAM - Sterre (9) en Jan (45) Sjouwerman uit Zaandam hebben zich met de bekende hit 'Mis je zo graag' van Waylon en Claudia de Breij ingeschreven voor het tv-programma 'Jij&Ik'.

Vader en dochter uit Zaandam willen heel graag meedoen met de live show. Vorig jaar hebben zij reeds een poging gedaan om de live show te behalen maar een achtste plek qua aantal views was toen net niet voldoende om de live show te bereiken. Jan: "Dit jaar zijn we wat eerder gestart met de promotie, waardoor we op dit moment ruim bovenaan qua views, wat betekent dat wij gegarandeerd zijn van een plekje in de live show. Helaas is gisteren is onverwachts de inschrijftermijn verlengd van 14 april naar 19 april 24.00 uur. Wij hopen dat jullie ons kunnen helpen aan nog wat extra publiciteit zodat onze moeite niet voor niks is geweest en we de laatste dagen niet ingehaald gaan worden, wij willen Zaandam graag vertegenwoordigen."
Woensdag 14 juni zendt de Evangelische Omroep speciaal voor War Child de tweede editie van 'Jij&Ik' uit waarin kinderen van 7 tot en met 16 jaar samen met hun ouders of verzorgers live een bekende hit zingen voor een groot publiek. Het koppel met de meeste views op de door hun ingezonden Youtube video gaat door naar de live tv avond. Wilt u de Zaandammers Jan en Sterre Sjouwerman hierbij helpen? Ja? Stuur een link naar hun ingezonden video die is te vinden via www.jijenik.tv. Wereldwijd groeien bijna 250 miljoen kinderen op in een conflictgebied. War Child biedt oorlogskinderen in twaalf landen een combinatie van psychosociale hulp, bescherming en onderwijs. Samen zingen voor War Child is te zien op 14 juni om 20.30 uur, bij de EO op NPO1.