OBM Verzekeringen op de Bedrijvenpromo Dag van Westzaan 14 september a.s. in Dorpshuis De Kwaker

  Bedrijf in Beeld

Zaterdag 14 september a.s. vindt voor de vierde keer de Dag van Westzaan plaats met nu voor het eerst een Bedrijvenpromo in Dorpshuis De Kwaker aan de J.J. Allanstraat 127 in Westzaan.

OBM Verzekeringen is nog steeds actief in Westzaan en kent de regio waar u woont. Zo kan OBM uw vragen beantwoorden met heldere oplossingen. U kunt bij OBM Verzekeringen terecht voor advies over verzekeringen en hypotheken. Zij adviseren particulieren, zakelijke klanten en agrarische ondernemers. Dat doen zij zonder winstoogmerk, het uitgangspunt is om kostendekkend te werken en transparantie richting haar klanten. Gewoon zoals het hoort!

Zij hebben een deskundig team van medewerkers en doen elke dag hun uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom stellen zij zich graag aan u voor op de Bedrijvenpromo van 10.00 uur tot 16.00 uur. Bij de stand van OBM Verzekeringen kunnen volwassen en kinderen meedoen aan een spel waarbij een geldbedrag geraden moet worden. En dat is nog best lastig, want in een wervelwindmachine wapperen biljetten. Uiteraard zijn er prijzen te winnen voor de winnaars die het dichtst bij het juiste geldbedrag zitten. Voor volwassen een diner voor twee en voor de jeugd varieert dat van karten voor 2 personen tot vrij jumpen en de pannenkoekenboot. Dus, kom naar de stand van OBM Verzekeringen!

Meer berichten