36e Top Spin toernooi

  Sport

KOOG AAN DE ZAAN - Het zesendertigste Top Spin toernooi gaat zaterdag 15 juni van start, op het tennispark met zes kunstgras-banen van Tennisvereniging Westzijderveld.

Er wordt gespeeld in de categorieën DE – DD – HE – HD en GD - 3 - 4 – 5 – 6 – 7 en 8 in de leeftijd 17+. De finales zondag 23 juni worden gespeeld. Er worden vele honderden wedstrijden gespeeld en het is weer een leuke klus voor wedstrijdleider Eppo Janssen en zijn team om dit allemaal gladjes te laten verlopen. Het weer is daarbij erg belangrijk.

Tennisvereniging Westzijderveld maakt er zoals altijd een sportief feest van, alle avonden is het gezellig in het voor dit toernooi speciaal aangeklede clubgebouw en terrassen rondom de banen. Vrijdagavond is er een feestavond met dansmuziek van DJ Jacob. Een van de hoogtepunten tijdens het toernooi is steevast het 'Eetfestijn' zaterdag 22 juni, beroemd bij spelers en bezoekers. Het eten is ook dit jaar weer gratis en DJ Michiel zorgt voor rustige en gezellige muziek. De 'Kookploeg' is de hele dag bezig om voor tweehonderdvijftig deelnemers en gasten een maaltijd te bereiden. Zij starten 17.00 uur met het uitdelen, iedereen is van harte welkom.

Inschrijven voor het toernooi kan via www.toernooi.nl. Doe dat snel, de verwachting is dat het aantal spelers dat zich aanmeldt het vorige jaar zal overtreffen. De indruk leeft dat iedereen staat te popelen weer aan dit supergezellige toernooi mee te doen. Inschrijven is mogelijk voor het enkelspel, dubbel en gemengd. De inschrijving sluit 2 juni.

Het Top Spin toernooi is een KNLTB goedgekeurd toernooi en telt mee voor de Masters. KNLTB bondsgedelegeerde is Wil van der Heijdt, die er ook voor de zesendertigste keer bij is. Alle actuele toernooi-informatie is te vinden via de facebookpagina en op www.tvwestzijderveld.nl

Locatie: Tennisvereniging Westzijderveld, Wezelstraat 3A.

Meer berichten