Lang ondergoed voor heren: warm, trendy én comfortabel

Partnerbijdrage
Het aanbod lang ondergoed voor heren is nog nooit zo groot geweest.
Het aanbod lang ondergoed voor heren is nog nooit zo groot geweest. (Foto: Comfyballs)

Het najaar is weer begonnen. De dagen zijn korter en de temperaturen gaan flink omlaag. De zomerkleding in de kast maakt plaats voor lekkere warme winterkleding. De mannen die veel buiten zijn, moeten hierbij ook eens denken aan lang ondergoed. Wie nog altijd denkt dat dit alleen voor oudere mannen is, heeft het helemaal mis. Het aanbod lang ondergoed voor heren is nog nooit zo groot geweest.

Comfortabel en warm

Of je nu altijd in buitenlucht werkzaam bent, veel aan buitensport doet of gewoon een koukleum bent, lang ondergoed zorgt er in de wintermaanden voor dat je het niet snel koud zult hebben. Voor iedere activiteit is er wel een passend model verkrijgbaar.


Veel wintersporters zijn er lang bekend mee. De combinatie van zachte en stevige stoffen maken het dat lang ondergoed voor heren niet alleen warm maar ook heel comfortabel zit. Wil je lang ondergoed voor tijdens sporten, dan gebruik kan je het best wat dunnere stoffen gebruiken. Dit zorgt ervoor dat het zweet sneller wordt afgevoerd. Wil je het gewoon lekker warm hebben, kun je ook voor bijvoorbeeld wollen ondergoed kiezen.

Waar moet je op letten als je lang ondergoed koopt?

Als je lang ondergoed wilt aanschaffen, is het belangrijk dat je goed op de kwaliteit let. Je wilt namelijk dat je lange onderbroek heren niet alleen warm maar ook comfortabel zit. Je loopt er immers de hele dag in rond. Een gulp is natuurlijk ook erg praktisch.

Kijk goed naar de materialen waar het ondergoed van is gemaakt. Kies voor een materiaalmix van katoen en elastaan voor veel draagcomfort en een goede pasvorm.

Een ander heel prettig materiaal om te dragen is merino wol. Dit is een volledig natuurlijk materiaal afkomstig van het merino schaap. Het materiaal is heerlijk voor dagelijks gebruik tijdens koudere dagen, maar het is ook erg comfortabel tijdens de wintersport. Je blijft heerlijk warm, maar het voelt ook heel zacht aan en irriteert niet op de huid.

Welke materialen ook voor veel draagcomfort zorgen zijn het fijn- en dubbelrib. Dit is gemaakt van volledig natuurlijk katoen waardoor het zeer prettig aanvoelt aan de huid. Je kunt ze in allerlei kleuren verkrijgen!