Vorstelijk wonen in Voorburg

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: PR foto)

Gelegen in Voorburg ligt deze prachtige woning aan de Willem Klooslaan, met een schat aan ruimte en een grote tuin. Twee eigenschappen die de huidige bewoners direct aanspraken toen zij het pand in 1998 kochten. 

Aangezien de woning aan de Willem Klooslaan al in 1954 was gebouwd, hebben de huidige eigenaren bij aankoop de nodige verbouwingswerkzaamheden verricht. “Er moest een loodsanering plaatsvinden en het leidingwerk moest vernieuwd”, herinnert het stel zich. “Daarnaast zijn er nieuwe dakgoten opgehangen, er is een nieuwe keuken in gekomen en we hebben een nieuwe ketel geplaatst”, sommen zij op. Ook de laatste jaren is er nog het nodige onderhoudswerk verricht. “Het huis is inmiddels voorzien van dubbel glas, er zijn een overkapping en een dakkapel bijgekomen, we hebben de buitenkant laten schilderen en de tuin is aangepakt”, besluiten zij de lijst.


PR foto

Dit alles heeft het woongenot flink doen toenemen. “Het is een heerlijk huis”, vertellen zij. “Het is goed vertoeven in de knusse woonkamer of de heerlijke tuin. Het huis is ruim, maar niet te groot en ligt in een fijne buurt. Dit was ons eerst huis samen. Vanuit hier zijn we ook getrouwd.”

De Willem Klooslaan 16 is gelegen in de Voorburgse wijk Bovenveen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar, vertellen de huidige bewoners. “De buren zijn jong met kleine kinderen. De buurt is duidelijk aan het verjongen. Dat kan ook goed hier, want in deze straat is geen doorgaand verkeer.”

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Voorburg en loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden en ook het openbaar is op loopafstand goed bereikbaar.

Het perfecte huis, kortom, maar toch vinden de huidige bewoners het na 26 jaar tijd geworden om verder te kijken. “Wij hebben een pareltje gevonden met een grote schuur die we niet in de randstad kunnen betalen”, bekennen ze. “We verhuizen naar Ooltgensplaat op Goeree Overflakkee. Maar in gedachten nemen we die mooie grote tuin in Voorburg met ons mee.”


PR foto

Nieuwsgierig geworden? De Willen Klooslaan 16 wordt aangeboden door Freek Fontein Makelaardij met een vraagprijs van €450.000,-.. Bel voor een afspraak met 070 – 30 30 051 of kijk op www.freekfontein.nl.