Aqua’Marathon in Rijswijkse sporthal De Schilp

Partnerbijdrage
De avond staat bol van plezier en beweging.
De avond staat bol van plezier en beweging. (Foto: PR foto)

Dit weekend vindt de Rotterdamse marathon plaats, het grootste hardloopevenement van Nederland. Voor mensen die liever niet ruim 40 kilometer lopen, maar toch lekker in beweging willen, biedt Sportcentrum de Schilp een mooi alternatief: op zaterdag 13 april organiseert Optisport namelijk voor het eerst de Aqua’Marathon in het zwembad!

Deze avond staat bol van plezier en beweging, met een verschillend aanbod aan groepslessen waar klanten van kunnen proeven. De Aqua’Marathon begint om 19:00 uur en gedurende 2,5 uur kunnen gasten deelnemen aan verschillende Aqua’lessen. Dit zijn lessen die normaal worden aangeboden bij de Schilp, maar ook enkele die eenmalig worden gedaan, zoals Aqua’Drums Vibes en Aqua’Latin. 

Smoothie

De lessen duren tussen de 15 en 30 minuten en tussendoor kan ook pauze genomen worden, om bijvoorbeeld de smoothie te nuttigen die alle deelnemers krijgen. Tevens ontvangt iedereen een lot voor de bingo, die zal plaatsvinden aan het eind van de avond en waarbij een mooie prijs gewonnen kan worden. 

Deelname

Deelname aan de avond kost €10,- en een kaartje kan gekocht worden bij de receptie of via de website van de Schilp. Hier is ook het volledige schema met de groepslessen en tijden te vinden: https://www.optisport.nl/zwembad-de-schilp-rijswijk