Abdulla Rahimi volgend seizoen nieuwe jeugdcoördinator onderbouw RVC Celeritas

Sport
Abdulla Rahimi tekent zijn contract als nieuwe jeugdcoördinator onderbouw bij RVC Celeritas.
Abdulla Rahimi tekent zijn contract als nieuwe jeugdcoördinator onderbouw bij RVC Celeritas. (Foto: Celeritas)

RVC Celeritas krijgt vanaf deze zomer een nieuwe coördinator onderbouw in de persoon van Abdulla Rahimi. Hij volgt in deze functie Prashand Doorga op die nog wel in een andere functie bij de club blijft. Rahimi tekende bij de Rijswijkse vierde klasser een contract voor één seizoen met een optie tot een langer verblijf.

Door: Peter Petit

Rahimi is zeker geen onbekende voor de vereniging. Regelmatig is hij als aandachtige toeschouwer op de tribune in het Prinses Irene Sportpark als toeschouwer van het eerste team te vinden. Zijn eerste kennismaking met RVC vond plaats in 2019, de jaar van de verhuizing van de van oorsprong Haagse club naar Rijswijk. Hij kwam naar de club om zijn zoontje als lid aan te melden, maar besloot tegelijkertijd ook zelf bij de rood-gelen te gaan spelen. Als fanatieke voetbalpapa leek het hem wel een goed idee om ook voor zijn trainersdiploma op te gaan. In korte tijd is Rahimi meer dan deze voetbaltrainer bij Celeritas geworden. Hij is onderdeel van de Celeritas-piramide en beheert de taken in de sportlink met de verantwoording over de (jeugd)ledenadminstratie. En dat KNVB trainersdiploma, dat heeft hij inmiddels behaald.

Omdat Rahimi al veel bezig is de JO7 en de JO8 en dus weet wie zich inschrijft was het voor het bestuur van Celeritas en hoofd coördinator Roberto Pavan om in Rahimi de ideale kandidaat voor de functie van coördinator voor de onderbouw te zien. Met het aanstellen van Rahimi is de jeugdpiramdie bij Celeritas weer vol en bezet. Voorganger Prashand Doorga blijft bij de club waar hij zich naar alle waarschijnlijkheid bezig gaat houden met de JO11-1 tot en met JO11-3.