Semper Altius verslaat in topper 5C hard werkend Quick Steps met 3-2

Sport
Semper trainer Eki Korte.
Semper trainer Eki Korte. (Foto: Kees Franken)

Voor Semper Altius stond zaterdag de belangrijke wedstrijd tegen Quick Steps op het programma. De thuisploeg onder leiding van hoofdtrainer Eki Korte deed dankzij een 3-2 zege goede zaken en is nu runner up in 5C met zes punten achterstand op de aanstaande kampioen HVV RAS.

Door: Peter Petit

Ondanks de vele kansen die het hardwerkende Quick Steps kreeg, was het Semper dat met een 2-0 voorsprong aan de pauze begon dankzij treffers van Kees van Straaten en Roger van de Bosch. Daniël Vink leek ver in de tweede helft met de derde Rijswijkse treffer het duel definitief over de streep te trekken, maar Quick Steps gaf zich nog niet gewonnen, en werd het zelfs nog nagels bijten voor de Semper supporters. Maar verder dan twee doelpunten van Jessie Gielisse en Yassin Ahraut (strafschop) kwamen de gasten niet, einduitslag 3-2. 

Komende zaterdag staat er wederom een topper voor Semper op het programma, dan moet het naar Den Haag reizen voor het duel tegen koploper RAS. Bij winst kan Semper de achterstand op RAS met nog drie wedstrijden terugbrengen tot drie punten, waarbij aangetekend dat RAS nog een wedstrijd in moet halen.