Saai weekend? Nieuwe horeca-app laat vanaf 22 juli zien waar het gezellig is in Rijswijk en Den Haag

Uitgaan
Op 22 juli wordt de Nocto-app gelanceerd in Rijswijk en Den Haag. Hiermee kun je zien wat anderen doen en in welke lokale horeca het gezellig is.
Op 22 juli wordt de Nocto-app gelanceerd in Rijswijk en Den Haag. Hiermee kun je zien wat anderen doen en in welke lokale horeca het gezellig is. (Foto: Pixabay)

Geen idee wat je moet doen in het weekend? Of kun je juist niet kiezen? Voor mensen in Rijswijk en Den Haag is er vanaf 22 juli een nieuwe app die je laat zien waar je moet zijn: Nocto. Via dit social media-platform kunnen mensen tijdens het stappen hun ervaringen delen. Zo laten ze live zien hoe de sfeer in een horecagelegenheid is.

Dus wil je weten hoe het binnen is bij dat dartcafé, of het druk is in die ene kroeg, of heb je gewoon geen idee wat er te doen is: check de Nocto-app en je krijgt het antwoord, of komt op leuke ideeën. Ook restaurants, bars en evenementen mogen gedeeld worden.

Tokens verdienen

Andersom: ben jij op een plek waar iedereen over moet horen, deel het. Iedereen binnen een straal van 10 kilometer kan je bijdrage zien. Het mooiste is dat je beloond wordt voor je posts, met digitale tokens: zogeheten Nocs. Je kunt kortingen krijgen of prijzen winnen als je je ervaringen deelt. 

Al in Rotterdam

De Nocto-app draait al in Rotterdam. De lancering in Rijswijk en Den Haag vanaf 22 juli is nieuw. De start-up werd in 2017 opgericht door Haagse ondernemer Mark Brouwers en zijn Zweedse compagnon David Franzén. 

Geen keuzestress meer

Op Google krijgt de Nocto-app al veel lovende reviews. “Geen keuzestress meer” en “verder kijken dan de stamkroeg” zijn redenen waarom veel gebruikers de social media-app “amazing” vinden.