Hoe gaat het met Stunter alias Poeskie

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

Hier wederom een succesverhaal van een plaatsing van een kat. In de opvang had hij de naam Hunter. Hij was afgestaan, omdat hij onzindelijk werd in huis sinds de komst van de baby.

Hunter alias Stunter alias Poeskie

We werden verliefd op Hunter toen we zijn verhaal met foto zagen in Baasje Gezocht: een iets te zware kater van 10 jaar oud, die zo in de stress raakte van de nieuwe baby van zijn baasjes, dat zij geen andere uitweg zagen dan hem ter adoptie af te staan. Aan ons! We gingen kijken en waren meteen weg van hem. Thuis bleek het meer een Stunter dan een Hunter te zijn, hij is vrij onhandig, dus hij kreeg meteen een andere naam. Tegenwoordig heet hij Poeskie, dat dekt toch het beste de lading en hij luistert toch niet, alleen naar gerammel met zijn brokjes… Poeskie is een heerlijke knuffelkont, maar alleen op zijn voorwaarden. Hij wil niet vastgepakt worden, maar komt op schoot als hij aandacht wil. En laat zich dan uitgebreid kroelen. Poeskie heeft een klein hartruisje, snurkt als een volwassen vent en hoest een paar keer per dag omdat hij astma heeft, maar we zijn elke dag nog blij dat we hem hebben geadopteerd. De kinderen hebben het zelfs over hun ‘harige broer’, hij is echt een onmisbaar deel van ons gezin geworden!

Heb je belangstelling voor een asieldier van de website, neem dan telefonisch contact op met de DierenOpvang in Tuitjenhorn via 0224-551818. www.dierenasiel-schagen.nl

Harige broer Poeskie