Schagen United verwelkomt Vomar als nieuwe hoofdsponsor van de jeugd

Algemeen
Marco Vis (sponsorcommissie Schagen United), Sanne Totté (sponsorcoördinator Vomar), Chantal Dane (marketing manager Vomar), Freek Nieuwenhuizen (voorzitter Schagen United) en Jarno Droog (sponsorcommissie Schagen United). Vomar Holding BV (ABOVO Media BV)
Marco Vis (sponsorcommissie Schagen United), Sanne Totté (sponsorcoördinator Vomar), Chantal Dane (marketing manager Vomar), Freek Nieuwenhuizen (voorzitter Schagen United) en Jarno Droog (sponsorcommissie Schagen United). Vomar Holding BV (ABOVO Media BV) (Foto: Aangeleverd)

SCHAGEN - Vomar Voordeelmarkt wordt de nieuwe hoofdsponsor van de jeugd van dé voetbalclub in Schagen: Schagen United. De sponsoring start per voetbalseizoen 2021/2022 en gedurende ten minste drie seizoenen gaan de twee partijen de samenwerking aan om gezonde voeding en beweging onder de jeugd te stimuleren.

Lokale partner “Schagen is voor Vomar een belangrijke gemeente met drie Vomar-winkels. Onze winkel in Waldervaart wordt volgende week verbouwd en opent op 9 juni weer feestelijk. Daarom is het nu een extra mooi moment om de samenwerking met Schagen United aan te kondigen”, vertelt Chantal Dane, Marketing Manager bij Vomar. “We zijn straks niet alleen zichtbaar op meer dan duizend wedstrijdshirts en op boarding op het complex, maar gaan ook echt samenwerken om onder andere gezonde voeding te stimuleren onder de jeugd. En tijdens de komende EK-campagne is er ook al een leuk extraatje voor alle leden van Schagen United”.

Ook Frits Nieuwenhuizen, voorzitter van Schagen United, is erg blij met de samenwerking met Vomar: “De gesprekken met Vomar zijn al even gaande en we zijn blij te merken dat Vomar niet alleen financieel wil sponsoren, maar zich ook wil inzetten voor aanbod van gezonde voeding en natuurlijk leuke extra’s voor onze leden. Juist dat maakt deze samenwerking zo sterk!”

Samenwerking

Dat de samenwerking verder gaat dan enkel financiële steun wordt binnenkort al zichtbaar met verschillende activiteiten op de planning. Zo kan er dit jaar nog worden gespaard voor voetbalplaatjes van de jeugdleden, komt er een bedankje vanuit Vomar voor de vrijwilligers van de club en wordt er een fruitcorner in de kantine geplaatst om gezonde tussendoortjes te stimuleren. De leden van Schagen United hoeven in ieder geval niet te wachten tot het nieuwe voetbalseizoen start om direct al te profiteren van deze samenwerking. Zo is er een brief uitgedeeld met daarop een waardebon voor korting op boodschappen en maken leden kans op 1 minuut gratis winkelen.