Kom Binnen Bij Bedrijven van 21 t/m 26 maart!

Algemeen
Bedrijven stellen hun werkplaatsen open tijdens de 'Kom binnen bij bedrijven dagen'
Bedrijven stellen hun werkplaatsen open tijdens de 'Kom binnen bij bedrijven dagen' ((Foto: PR ))

REGIO - Van 21 t/m 26 maart 2022 worden de Kom Binnen bij Bedrijven Dagen georganiseerd in Noord-Holland Noord. Ruim 130 bedrijven openen hun deuren voor potentiële werknemers, buurtbewoners, studenten en andere belangstellenden. Inschrijven voor bezoekers is nu mogelijk via www.kbbbd.nl. Het is de gelegenheid om een kijkje nemen in de keuken van een Noord-Hollandse onderneming.

Meld je nu aan voor een bezoek en neem een kijkje in de keuken

De Kom Binnen bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord. Werkzoekenden ontdekken welke mooie kansen er op de arbeidsmarkt bij hen in de buurt zijn. Scholieren en studenten zien wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt en dat er ook dicht bij huis carrièremogelijkheden zijn. Maar het is ook een mooi moment om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien. 

Meld je aan!

Ben je werkzoekend? Of heb je gewoon interesse in een bedrijf in de regio? Meld je dan nu aan via www.kbbbd.nl. Daar vind je ook een overzicht van alle bedrijven die meedoen. Alle branches zijn vertegenwoordigd, dus er ieder wat wils. De KBBBD is een initiatief van het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord, RPAnhn en Ontwikkelingsbedrijf NHN.