Autocross in Winkel op zondag 26 juni 2022

Algemeen
De organisatie heeft een fraai, afwisselend programma klaar staan.
De organisatie heeft een fraai, afwisselend programma klaar staan. (Foto: Aangeleverd)

WINKEL - Het autocross circus zet zondag 26 juni 2022 het kamp op aan de Hartweg in Winkel. Deze dag vindt vanaf 12.00 uur de crazy-autocross plaats op het snelle en spectaculaire circuit tussen de sporthal en de Westfriesedijk in Winkel.

Autocross in Winkel

Er wordt door ruim honderd deelnemers gestreden om de grote Hollands Kroon bokaal terwijl het resultaat ook zal meetellen voor het kampioenschap van Noord-Holland.

De organisatie heeft dit jaar een fraai en afwisselend programma in diverse klassen in elkaar gezet In totaal zullen in 5 klassen de strijd worden aangegaan namelijk in de Verstevigde-, de Standaard-, de Dames – en de Rodeo klasse maar ook de Formule 2 klasse.

Omdat de race autosport in Winkel en omgeving enorm leeft verwacht de organisatie weer veel bezoekers zodat een groot en gratis parkeerterrein direct naast de wedstrijdbaan is ingericht.

Voor alle bezoekers is er het gratis programmablad beschikbaar, met o.a. de gegevens over de deelnemers welke zondag 26 juni in Winkel aan de start zullen verschijnen. Het circuit is gelegen aan de Hartweg (tussen de sporthal en de Westfriesedijk) te Winkel.