Seizoen 2022 Muziektuin sfeervol afgesloten

Algemeen
The Blitsers.
The Blitsers. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Afgelopen zondag 25 september was het laatste muzikaal optreden in de Muziektuin Schagen van 2022. Het optreden van De Heffe Breek Bent met een aantal niet noemenswaardige druppels regenwater brak gelukkig na enige minuten de zon door met gevolg dat deze de rest van de middag het publiek bleef verwennen. Dit met de garantie dat het een fantastische middag ter afsluiting van het seizoen ging worden.

De Heffe Breek Bent, vier heren en een zangeres/pianiste met herkenbare songs uit het verleden en heden stak de spits af voor een steeds groeiend aantal toehoorders. Vervolgens speelde het grote Orkest De Toekomst met een instrumentale mengeling van semi klassiek tot populair. Het orkest werd ter afsluiting, zowaar vocaal ondersteund met het hierna ingeplande dameskoor. The Voices, een heerlijk ontspannen dameskoor dat liet zien en horen dat het toch geweldig is om er bij te horen. Kortom een heerlijke muzikale middag met veel publiek en dat is wat de stichting Muziektuin Schagen heel graag ziet.

Muziektuin bedankt vele mensen, organisaties en bedrijven die zich inzetten voor de Muziektuin. Daarnaast maakt de organisatie uiteraard ook kosten. Je kunt de Muziektuin helpen door een donatie te doen. Via de website kun je je aanmelden als vriend van de Muziektuin en 10,- euro doneren voor het komende seizoen. Op deze manier kan iedereen in 2023 weer van de vele optredens op de zondagmiddagen van 12:00 tot 14:00 uur genieten. 

Aanmelden 

Vanaf 1 oktober is het weer mogelijk voor artiesten, groepen en bands om zich op te geven voor het seizoen 2023. Dit kan via onze website of via een e-mail naar mjw.weel@quicknet.nl.