Bigband MissJones.
Bigband MissJones. (Foto: aangeleverd)

Tijd voor welluidende kerstconcerten

Algemeen

SCHAGEN - De kerstsfeer kun je al proeven. Prachtig verlichte straten, warme huisjes die hun tuin oplichten en winkels die hun etalages omgooien naar een sprookjesachtige wereld. Voor muziek, kunst en cultuur is dit niet anders. In Scagon De Luxe kun je genieten van verschillende kerstconcerten.

Bigband MissJones komt voor het eindejaarsoptreden terug in Scagon De Luxe op zaterdag 17 en zondag 18 december. De aanvang is zaterdag 20:15 uur en zondag 15:30 uur. Tickets bedragen 15,- euro en voor CJP houders 7,50 euro. Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagondeluxe.nl

Bigband MissJones heeft zich in de 16 jaar van haar bestaan verzekerd van een steeds groeiende en trouwe schare fans. Niet zo verwonderlijk, gezien het brede en toegankelijke repertoire, en het hoge niveau waarop het publiek steeds kan rekenen bij de concerten van deze band. MissJones heeft in het afgelopen jaar, samen met dirigent Ton van de Kieft, flink geïnvesteerd in vernieuwing van het repertoire en ook het niveau is geheel op peil.

De voorpret van kerst

’t Scheepstuygh presenteert het Kerstconcert tweemaal op woensdag 21 december. Kom kijken bij de vroege voorstelling van 18:45 uur of kom iets later om 20;45 uur. De entree bedraagt 10,- euro en is te bestellen via www.tickets.scagondeluxe.nl

Shantykoor ’t Scheepstuygh kijkt uit naar de kersttijd. Het koor uit Schagen uit Schagen gooit aan het eind van het jaar het roer om. In deze tijd treedt het koor aan met Kerstconcerten in plaats van zeemansliedjes. De groep bestaat 25 jaar en repeteert voor deze voorstelling al sinds september. Zo is het complete Scheepstuygh team in de maand december al zeven maal geboekt om optredens te verzorgen. Beluister mooie kerstliederen die soms zelfs driestemmig gezongen worden. Zing mee met ‘Rudolph the Red-Nosed Reindeer’.

De heren gooien het roer om.
Afbeelding
Grote stijging van het aantal gedoneerde producten Algemeen 1 feb, 17:37
Afbeelding
Winterreise aangrijpender dan ooit Algemeen 1 feb, 16:56
Afbeelding
Trainen voor een échte vijf of tien kilometer Algemeen 1 feb, 16:30
Afbeelding
Ballet workshops voor kids Algemeen 1 feb, 16:12
Afbeelding
Vesper in Warmenhuizen Algemeen 1 feb, 13:45
Afbeelding
Stembureaus in Schagen: hier vind je ze Algemeen 31 jan, 15:59
Afbeelding
Zing jij graag? Dan ben je welkom bij Vocal Playground Algemeen 31 jan, 15:42
Afbeelding
Niels zingt met zijn ziel in Dirkshorn Algemeen 31 jan, 13:50
Afbeelding
Regenboogpad in Schagen opnieuw beklad Algemeen 30 jan, 17:25
Afbeelding
Leefomgeving verbeteren door nieuw programma Algemeen 30 jan, 15:30
Afbeelding
Samenwerking gemeente, politie en scholen versterkt Algemeen 30 jan, 12:03
Afbeelding
Gemeente Schagen plant bomen Algemeen 30 jan, 11:19
Afbeelding
Alzheimer Café Schagen Algemeen 30 jan, 11:12