Sfeervolle kerstmarkt bij Woonzorggroep Samen

Algemeen
Een plek voor creatievelingen.
Een plek voor creatievelingen. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Ben jij al in de kerststemming? Op twee locaties van Woonzorggroep Samen in Schagen wordt in december een sfeervolle kerstmarkt georganiseerd. Het beloven leuke dagen te worden. Er zijn diverse kramen met kerstproducten, een loterij en de verkoop van erwtensoep. Kom langs en proef de sfeer en geniet.

Je kunt zondag 11 december langskomen van 10:00 tot 15:00 uur in verpleeghuis Magnushof aan de Jacob Ruijsdaellaan 30 te Schagen. Dinsdag 13 december kun je tussen 09:30 en 15:30 langskomen in zorgcentrum De Bron aan Kogerlaan 36a te Schagen. 

Prijzen winnen

Op deze markt zijn veel creatieve hobbyisten aanwezig die kerstproducten aanbieden, zoals cadeauartikelen, kerstkaarten, kerststukjes en decoratiematerialen. Stichting Samen Vrienden is aanwezig op de kerstmarkten met een gezellige loterij, waarbij je mooie prijzen kunt winnen. Daarnaast verkopen zij in locatie De Bron overheerlijke erwtensoep om diepgevroren mee te nemen of meteen van te genieten. 

Met de opbrengst van de loterijen en de verkoop van de erwtensoep kan Samen Vrienden de rolstoelbussen laten rijden en leuke activiteiten organiseren voor de cliënten van Woonzorggroep Samen. Entree is gratis.

Struin langs de kraampjes.
Samen Vrienden.