Recordaantal matches tijdens Beursvloer Schager Uitdaging

Nieuws
Waarde van de match vaststellen.
Waarde van de match vaststellen. (Foto: Jolanda Jacobs Fotografie)

SCHAGEN - De aula van het Regius Collega te Schagen, locatie Hofstraat, stroomde donderdag 1 juni vol met bedrijven en maatschappelijke organisaties, clubs en verenigingen. 

Deze partijen kwamen bijeen om met elkaar kennis te maken en te netwerken, maar vooral om te handelen in betrokkenheid, met gesloten beurs, in ruil voor een tegenprestatie. Om 16:30 uur opende wethouder Simco Kruijer de Beursvloer door op de gong te slaan. Er zijn maar liefst 76 matches gesloten voor een totale maatschappelijke waarde van 44.250,- euro.

“Een prachtig resultaat. De sfeer was goed en er zijn vele hulpvragen van verenigingen en clubs opgelost en bijzondere en betekenisvolle verbindingen gelegd tussen verschillende partijen”, aldus Jolijn van Dijk, manager van de Schager Uitdaging. “Naast het feit dat er prachtige matches zijn gemaakt, zijn er ook hele waardevolle contacten gelegd en gegevens uitgewisseld. Dit resulteert ook weer in mooie samenwerkingsverbanden tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. En dat is uiteindelijk het doel van de Schager Uitdaging, het leggen van betekenisvolle verbindingen tussen deze partijen.”

Tekst gaat door onder de foto

Beursvloer Schagen
Een gemaakte match betekent blije gezichten.- Jolanda Jacobs Fotografie 

Perfecte samenwerking

Er zijn verschillende mooie matches gesloten. Apparatuur, meubilair en materialen, maar ook advies, concrete hulp en bijvoorbeeld workshops. Ook voor de organisatie van de Beursvloer is de Schager Uitdaging afhankelijk van matches. Dit keer is de Beursvloer georganiseerd in samenwerking met het Regius College Schagen. Naast het beschikbaar stellen van de locatie hebben leerlingen geholpen met de hele organisatie van de Beursvloer en verzorgden zij de catering. Volgens Jolijn van Dijk een perfecte samenwerking die een hele mooie nieuwe dynamiek met zich heeft meegebracht. 

Tekst gaat door onder de foto

Wethouder Simco Kruijer.
Goede gesprekken en kennismaken - Jolanda Jacobs Fotografie 

Waarde

Natascha Stouthart van Stouthart&Hilber notarissen en Luuk Bos van Bos&Haeck accountants en fiscalisten hebben de maatschappelijke waarde vastgesteld en de matches bekrachtigd, Koninklijke Vezet heeft pizza’s en fruitbakjes beschikbaar gesteld, Jolanda Jacobs Fotografie heeft foto’s gemaakt, Noordkop Centraal heeft live radioverslag gedaan van de Beursvloer, Slot Schagen heeft statafels geleverd en Schagens Harmonie heeft de gong voor de openingshandeling ter beschikking gesteld. Meer informatie over de Schager Uitdaging zie www.schageruitdaging.nl.

Rodi Media was ook aanwezig bij de Beursvloer en heeft hier vijf matches gesloten.

Afbeelding
Afbeelding
Welkomswoord.
Wethouder Simco Kruijer.