Prijswinnaars Golden Ticket 2024 Schagen bekend

Nieuws
Golden Ticket 2024.
Golden Ticket 2024. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Het moment waar velen naar hebben uitgekeken, is eindelijk aangebroken - de winnaars van de Golden Ticket 2024 zijn bekendgemaakt! Iedereen die vóór 31 januari 2024 een activiteit boekte bij een toeristische ondernemer in de gemeente Schagen, maakte kans op een Golden Ticket ter waarde van 430,- euro. 

Na een overweldigende respons op de uitnodiging om deel te nemen aan deze winactie, zijn er in totaal 50 winnaars uitgeloot. De Golden Ticket, een initiatief van OFS sector Recreatie en Toerisme, bood toeristen de kans op één van de 50 exclusieve tickets ter waarde van maar liefst 430,- euro. Hiermee konden zij en hun gezelschap een week lang gratis genieten van verschillende activiteiten in de regio.

Onvergetelijk avontuur

De gelukkige winnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen, waarin ze zijn uitgenodigd om zich klaar te maken voor een onvergetelijk avontuur. De ondernemers die deelnamen aan deze campagne zijn ook op de hoogte gebracht, zodat ze zich kunnen voorbereiden op een warm welkom.

Voor verdere informatie over deze actie, of voor eventuele vragen, nodigen we geïnteresseerden uit om contact op te nemen via recreatie@ondernemendschagen.nl.