Gezamenlijke soepmaaltijd voor liefhebbers van gezelligheid

Nieuws
Soep eten en/of lekker zingen.
Soep eten en/of lekker zingen. (Foto: E. Linschoten)

BURGERBRUG - Gemeenschapsactiviteiten floreren in Oldskoel, een ontmoetingsruimte in Burgerbrug. Op 3 april start ‘Veel Soeps’, een maandelijkse gezamenlijke soepmaaltijd voor liefhebbers van gezelligheid en lekkere soepen.

Iedereen die de warmte van een gedeelde maaltijd waardeert, is van harte uitgenodigd om aan te schuiven voor een smakelijke maaltijdsoep en een ontspannen samenzijn. De data voor ‘Veel Soeps’ zijn gepland op de eerste woensdag van elke maand, van 18.00 tot 19.30 uur. De eerste editie vindt plaats op 3 april, gevolgd door 1 mei, 5 juni, 3 juli, 7 augustus, 4 september, 2 oktober, 6 november en 3 december.

Deelname bedraagt 7,50 euro per persoon. Vanwege de beperkte ruimte is vooraf opgeven verplicht. Dit kan via e-mail naar evelienlinschoten@gmail.com of door persoonlijk langs te komen op een vrijdag in Oldskoel. Het advies is om tijdig aan te melden, aangezien vol is vol.

Zing mee

9 april om 10.30 uur bieden Tineke Henselmans en Evelien Linschoten een andere gezellige activiteit aan in Oldskoel - ‘Zing met ons mee’. Voor de liefhebbers van zang en Nederlandse liedjes van weleer is dit een uitgelezen kans om samen te komen en te genieten van bekende klassiekers. Deze zangsessie vindt ook plaats op iedere 2e dinsdag van de maand. De deelnemers zullen genieten van een repertoire met bekende nummers zoals ‘Ik geef je een roosje mijn Roosje’.

Deelname aan “Zing met ons mee” vereist een bijdrage van € 5,00 per persoon, inclusief koffie of thee. Aanmelden kan via e-mail naar tinekehenselmans57@gmail.com of door te bellen naar Tineke op 0621832949.