Kensington hoofdact jubileumeditie Zandstock -

Nieuws

'T ZAND - Muziekfestival Zandstock in 't Zand bestaat twintig jaar. Het evenement staat als een huis en heeft in de afgelopen twintig jaar vele internationale, nationale en regionale artiesten naar 't Zand gehaald. Breng zaterdag 13 en zondag 14 augustus een bezoek aan Zandstock en ervaar het zelf.
Het tweedaagse festival op het ijsbaanterrein aan de Koning Willem II weg staat bekend om goede muziek, gezelligheid, heerlijke sfeer, het gevarieerde muziekaanbod en vermaak voor jong en oud. Dit jaar staan maar liefst 40 acts geprogrammeerd op het festival. Van de pure rock van hoofdact Kensington tot de beats van grootheden als Erick E en DJ Jean. Verder namen als Diggy Dex, Lucas Hamming, De Likt, Lucky Fonz III, Sue the Night, The Brahms en Danny Vera, Thijs Boontjes met zijn Dans- en Showorkest en dj/producer Jaap Ligthart.

Stock Oud en Foodstock

Na het succes van vorig jaar worden ook de oudere mensen uitgenodigd op zondagochtend. Dit jaar zijn er van 10.30 tot 11.30 uur onder meer optredens van DREK en Lucky Fonz III. Uiteraard wordt weer worst, kaas en advocaat geserveerd en niet onbelangrijk: de toegang voor Stock Oud is gratis. Om de honger te stillen kan het publiek bij verschillende authentieke foodtrucks terecht. Wat dit jaar terugkomt is het cashless payment systeem. Iedere bezoeker krijgt een polsbandje met chip waarmee ze kunnen betalen, dus geen gedoe meer met muntjes. Voor bezoekers die met de trein willen komen rijden er bussen van station Schagen en station Anna Paulowna naar het Zandstock Festival en weer terug.
Tickets zijn te koop via zandstock.nl/tickets. Volg Zandstock ook via Twitter, Facebook en Instagram.