Mokum in ‘t Veld en de Edwin Eversband

Partnerbijdrage
Edwin Evers Band.
Edwin Evers Band. (Foto: persskit)

‘T VELD - In december 1997 was het de laatste keer dat bezoekers uit ‘t Veld, en de wijde omgeving, konden genieten van top entertainment binnen het complex van Sportcentrum VZV in ‘t Veld. Jim Groenland van JG Horeca was in het verleden ook al betrokken bij de feesten van toen. “Vroeger hebben we mooie feesten in ‘t Veld gehad, daarom wilden we dit een nieuw leven in blazen bij de sporthal in ‘t Veld.”

Jim Groenland en de familie Doedens (Uitbaters van het sportcafé) Bij Veld’t hebben de handen ineengeslagen: “Na 25 jaar gaat het weer gebeuren. We zetten een fantastisch 2-daags event neer met een prachtige line-up,” aldus de organisatie. Vroeger heette het complex Sportpark de Kogge. “Eventjes halen we de geschiedenis terug, vandaar de naam Koggepop.”

Oude tijden herleven

Vrijdag 11 november toveren zij ‘t Veld om tot Mokum met onder andere Peter Beense, Samantha Steenwijk, Jeffrey Kuipers (Finalist Hollandse Nieuwe), Yves Berendse, Henk Naber, Joey Nicolay en Jacco Silver.

Check de winactie

Zaterdag 12 november staat de complete Edwin Evers Band op de agenda, een volledige show zal de sporthal op zijn kop zetten met support acts van Jacco Silver en een geheime gast. 

Consumptiemunt 

Bij aankoop van een vrijdag- of weekendticket ontvangt iedere bezoeker bij entree van het event twee consumptiemunten. De kaartverkoop is inmiddels gestart en er kan via www.koggepoplive.nl of https://eventix.shop/eay76rvx kaarten worden besteld. 

Voor ondernemers en bedrijven zijn er aantrekkelijke sponsorpakketten beschikbaar. Heb jij het idee om toch al te komen of draag je dit initiatief een warmhart toe neem dan vrijblijvend contact op via info@koggepoplive.nl of 06-53854376 en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Winactie

Koggepop geeft 5x2 kaarten weg! Heb jij zin om gratis met jouw vriend of vriendin een feestje mee te pakken? Volg @koggepoplive op Instagram en @Koggepop Live. op Facebook. Zorg ervoor dat je de laatste post liked en een comment achterlaat. De organisatie neemt via social media contact met je op als je gewonnen hebt! De actie loopt tot en met 6 november, dus wees er snel bij.