Nieuw seizoen Yoga en Pilates bij YPHS

Partnerbijdrage
Er is altijd wel een les die past bij jouw ervaring, mogelijkheden en wensen.
Er is altijd wel een les die past bij jouw ervaring, mogelijkheden en wensen. (Foto: Marjolein Bijpost MAP fotografie)

Vanaf 9 januari zijn de lessen yoga en pilates weer van start gegaan in onze prachtige studio aan de Zijperweg. Ben je geïnteresseerd in yoga of pilates en wil je eens een les Ontspannen Hatha Yoga, Yin Yoga, Critical Alignment Yoga of Vinyasa Flow yoga proberen? Of gaat je interesse meer uit naar FitYoChi BBB, Pilates, of energiewerk als Reiki en Qigong? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In onze heerlijke studio in het prachtige pand van YPHS (Yoga Pilates Health Schagen) ontvangen we je hartelijk en voel je je meteen thuis.

Partnerbijdrage dossier

Tanja Engel en Karen Alting von Geusau zijn inmiddels alweer heel wat jaar met succes werkzaam als docent yoga en pilates in Schagen. Bijna elke ochtend en avond kun je terecht voor verschillende vormen van yoga en pilates. Het maakt niet uit of je jong bent of wat ouder, superfit of met een paar blessures, ervaren met yoga of helemaal nieuw: er is altijd wel een les die past bij jouw ervaring, mogelijkheden en wensen. Naast de groepslessen is er ook de mogelijkheid om privé of in een duo sessies te volgen op de Pilates Reformer of Crititcal Alignment therapie. We hopen je graag binnenkort in de les te mogen begroeten!

Voor interesse in een proefles kun je kijken op www.yogastudioschagen.nl of bellen met Tanja 06 37345553 of Karen 06 30104039